Fashion & Beauty, Inspiratie

Mijn favoriete webshops met minimalistische sieraden

Ik heb een nieuwe piercing! Van de week stond ik in de tattooshop (niet voor mezelf, al zal zou ik dat ook nog een keer willen. Ik ben er alleen te schijterig voor) toen spontaan het idee in me op kwam om een nieuwe oorbel te laten schieten. Het idee spookte al een langere tijd door mijn hoofd, maar ik zetten mijn woorden nooit tot daden. Tot nu dan. In mijn linker oor heb ik een derde gaatje laten zetten. Ik ben er heel erg blij mee. De spontaniteit maakt het wat mij betreft extra leuk. Om het te vieren (goed excuus) heb ik mezelf op een nieuwe oorbel getrakteerd. Ik kocht een gold plated ringetje met een palmboom en eraan van het merk Anna + Nina. Ik hou van een minimalistische stijl gecombineerd met een wat opvallender stuk. Ik heb een aantal favoriete merken en (web)shops waar ik mijn oorbellen en andere sieraden koop. Het leek mij wel leuk om deze met jullie te delen. Zie hier mijn top 6 van favoriete webshops met minimalistische sieraden.  

Sinds anderhalf jaar ben ik overgestapt van chirurgische staal naar zilver, goud en gold plated sieraden. Ik merk dat mijn oren minder geïrriteerd zijn nu ik deze metalen draag. Voorheen kon ik niet met oorbellen in slapen zonder groene oren te krijgen. De kwaliteit is dus een stuk beter en daarbij is het ook langer houdbaar. Ik raad dus alleen webshops aan die alleen deze metalen verkopen.

1: The Spice of Life
Deze meiden zijn iets langer dan een jaar bezig, maar wat leveren ze hoge kwaliteit werk. Wanneer ik deze webshop bezoek stop ik altijd wel iets in mijn winkelmandje. De kwaliteit van de sieraden is heel goed, zeker voor die prijs.  De gold plated sieraden blijven hun goud laag lang behouden. Ik ben vooral weg van het merk Koi D’Azur en Eline Rosina. Beide hebben ook hun eigen webshop met een uitgebreider assortiment.

2: Moonloft
Moonloft is een hele leuke concept store met o.a hele mooi sieraden. Ze verkopen de iets duurdere merken zoals Anna+Nina en Overload Studios, maar je kan er ook onder hun eigen merk sieraden kopen voor een schappelijke prijs. Tip, neem ook een kijkje bij de andere categorie wonen. Daar wordt ik ook altijd blij en hebberig van

3: Fashionology
Dit sieradenmerk is ook te vinden bij Moonloft, maar ik vond het zeker waard om deze los te benoemen. Fashionology is direct te herkennen aan de minimalistische stijl met voornamelijk balletjes. Zelf beschrijven ze hun werk als modern ethnic jewelry. Alle sieraden worden dan ook met de hand gemaakt. Ik ben fan!

4: WiezeWasjes
Ik ben heel blij dat het winkelpand van WiezeWasjes in het centrum van Den Haag ligt. In de winkel hebben ze zoveel unieke ringen die niet op de webshop staan, maar onderschat de webshop niet. Hier vind je ook hele mooie schatten aan sieraden. Naast minimalistische sieraden verkopen ze ook veel sieraden met edelstenen.

5. Xzota
Neem een tripje naar Bali met Xzota. Alle sieraden worden op dit eiland met de hand gemaakt. Op de webshop vind je een groot aanbod aan oorbellen,  ringen, kettingen en armbanden. Voor ieder wat wils.

6: B1OAK
Twee power vrouwen ontwerpen en maken de sieraden van B1OAK. Het is dan ook wel een iets duurder merk. Maar voor wat hoort wat. Ook hier vind je prachtige unieke minimalistische sieraden. Naast de webshop zijn de producten ook te koop bij verschillende winkels door heel Nederland.

 

Dit zijn de (web)winkels met mijn favoriete merken waarbij ik altijd wel kan slagen. Wat betreft oorbellen koop ik het liefst in elke winkel één oorbel. Ik hou niet van symmetrie en daarom vind ik het leuk om de verschillende stijlen met elkaar te mix matchen. In de toekomst zie ik dan ook nog een extra helix piercing erbij komen. Dan heb ik een mooie disbalance van 4 om 3.

Wat zijn jou favoriete winkels om je sieraden te kopen? Heb jij nog een leuke toevoeging aan dit lijstje?

Liefs, Renate

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Robin Valentine 18/09/2017 at 18:12

  Leuke webshops, ik kende er nog geen een! Ik houd hier wel van dus fijn dat je ze gedeeld hebt 🙂

 • Reply Kelly 17/09/2017 at 19:22

  Toffe webshops! Ik kende ze nog niet allemaal. Zelf ben ik op dit moment dol op Olivia Burton qua minimalistische sieraden.

 • Reply Marjoleine 14/09/2017 at 20:28

  Wat een toffe webshops allemaal! Ik heb pas oorbellen gekocht van My treasure hunts, ze hebben ook een site. Ook hele mooie sieraden hebben ze daar 🙂

  • Reply Renate 17/09/2017 at 09:28

   Die webshop ken ik nog niet. Ziet er inderdaad ook heel mooi uit. Goeie tip!

  Leave a Reply