Persoonlijk

Nieuwe start! Nieuw logo!

Lieve lezers, ik ben er weer. Het lijkt wel een jaarlijks fenomeen te worden dat ik een blogpauze moet inlassen. Na het behalen van mijn studie dacht ik er alle tijd voor te hebben, maar niets is minder waar. Ik vond al vrij snel een baan als Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Superleuk natuurlijk, alleen het opstarten slokte veel tijd op. Werken is toch heel iets anders dan studeren. Het eerste wat er dan bij inschiet is helaas het bloggen. Het is en blijft een hobby.

Gelukkig ben er weer. Helemaal gewend aan mijn nieuwe werkritme sta ik fris en fruitig aan de start vol met nieuwe ideeën. Om de nieuwe start in te luide heb ik een nieuw logo ontworpen en natuurlijk mijn jaarlijkse snor profielfoto gemaakt.

Zelf vind ik dat ik niet zo sterk ben in het ontwerpen van logo’s. De typografie is voor mij het struikelblok. Ik zie mezelf meer als tekenaar. Voor dit logo ging ik dus ook meer als een tekenaar aan de slag en voegde typografie en illustratie in één. Ik ben erg blij met het resultaat en ik ben dan ook erg benieuwd wat jullie ervan vinden? Mocht er eventueel interesse zijn in maakproces van het ontwerpen van een logo, dan laat ik dat natuurlijk met alle liefde zien.

Ik verheug me weer om aan de slag te gaan met het maken van nieuwe DIY-projecten. Ik hoop ondanks de lange afwezigheid jullie nog steeds met veel plezier een kijkje komen nemen op mijn blog. Ik doe geen belofte, maar ik streef ernaar om weer wekelijks te uploaden. Elke donderdag vind je een nieuw artikel. Volgende week  zal dus het eerste artikel online komen.

Voor achterschermen kiekjes, korte DIY’s en nog meer creativiteit kan je een kijkje nemen op mijn instagramacount.

 

Liefs, Renate

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mylene 02/06/2017 at 16:46

  Aah wat leuk dit! En echt precies goed ook. Ik hou ervan als het helemaal klopt met wat de naam zegt. Wat mij betreft is ie perfect 😉

  • Reply Renate 08/06/2017 at 23:54

   Dankjewel. Wat leuk om te horen.

 • Reply Jose 26/05/2017 at 11:05

  Met dat logo zit het wel snor hoor.

 • Leave a Reply