Persoonlijk

Ik ben Geslaagd!

Lieve lezers mag ik even van de daken schreeuwen “IK BEN GESLAAGD!!”. Ik mag mezelf nu Docent Beeldende Kunst en Vormgeving noemen. Dat is nog eens een mooie lange titel om te mogen dragen. Al zal ik sneller spreken over kunstdocent. Deze titel is niet zo’n een mond vol. Tijdens de laatste loodjes heb ik niet veel van mij kunnen laten horen en daarna heb ik even genoten van een welverdiende vakantie. Nu ben ik weer terug en fris vol nieuwe ideeën om leuke DIY-projecten uit te voeren. Hou de blog dus goed in de gaten om niks te missen of volg me via instagram voor nog meer creatieve updates.

Liefs, Renate

P.S. Op de foto sta ik samen met mijn “partner in crime”. Samen hebben een tof afstudeer project opgezet, waarbij kunstlessen nog beter aansluiten op het huidig basisonderwijs.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply sammie 11/08/2016 at 10:02

  Gefeliciteerd!

 • Reply Elisse 10/08/2016 at 13:57

  Hieperdepiep! Proficiat!

 • Reply Senna 10/08/2016 at 11:18

  Gefeliciteerd!!

 • Reply Melle 10/08/2016 at 09:51

  Hoera hoera! Van harte gefeliciteerd met dit geweldige hoogtepunt 🙂

 • Leave a Reply