Illustratie

3x Free Download | Tropische telefoon Wallpapers

Nieuwe verf vraagt erom om uitgeprobeerd te worden. Ik ben van de week weer eens in tijden naar de tekenvakhandel geweest en ik heb weer wat kleurtjes aangeschaft om mijn waterverf collectie uit te breiden. Zelf vind ik het prettig om met vaste blokjes waterverf te werken. Ik gebruik altijd het merk Van Gogh Aquarel. De kwaliteit bevalt me heel goed. De pigmentatie kan je afwisselen van heel vast tot bijna transparant.

Nou, daar zit ik dan. Na hele lange tijd weer eens een beetje schilderen. Ik heb gemerkt als ik na een lange tijd stil heb gezeten op illustratie gebied, dat het een stuk lastiger is om iets uit handen te krijgen. Ik stel mezelf maar een doel om op gang te komen. Ik ga vrolijke zomerse achtergronden maken voor mijn telefoon. Ik heb namelijk een nieuw telefoon hoesje ontvangen via Smartphonehoesjes.nl.

blauwe-marmar-softcase-smartphonehoesje marmer-telefoonhoesje

Smartphonehoesjes.nl verkoopt zoals de naam het al zegt, hoesjes voor je smartphone, maar er zijn ook tablet cases en andere handige telefoon/tablet accessoiressen verkrijgbaar. Normaal gesproken zijn er niet zoveel leuke hoesjes voor mijn telefoon. Ik heb geen populair model zoals een Iphone of Samsung. Maar deze website heeft een ook een groot aanbod voor de minder populaire modellen zoals voor mijn Huawei of een Acer Liquid Zest. Ze hebben zo groot aanbod dat ik zelf bijna niet kon kiezen welk hoesje ik wilde. Uiteindelijk koos ik voor een siliconen hoesje(voor de bescherming) met marmere achtergrond (voor de mooi). Ik ben nog steeds weg van marmerprint. Vooral deze blauwe versie vind ik erg bijzonder. Het doet me denken aan de zee. Voor extra bescherming tegen krassen heb ik gelijk een glasplaat er opgezet. De nieuwe screenprotectors zijn echt een uitkomst. In tegenstelling tot de zachte plastic versies van vroeger is deze makkelijk te bevestigen en zie je amper zitten. Met het bijgeleverde instructiefilmpje is het zo gepiept. Elk materiaal heeft zijn zwakke plek. Helaas heb ik al een kleine barst helemaal bovenin de plaat zitten. Gelukkig niet heel zichtbaar. Mocht het erger worden, dan is de screenprotector makkelijk te vervangen voor een ander.

Nu de buitenkant er op en top uit ziet, moet de binnenkant ook nog opgefrist worden. Ik ben met mijn nieuwe verf gaan kliederen tot er iets leuks te voorschijn kwam. Ik maakte deze drie vrolijke zomerse achtergronden met een tropisch tintje. Past perfect bij het weer van de afgelopen week. Voor ieder die de zomer ook op haar telefoon wilt laten stralen, zijn deze drie illustraties te downloaden. De afbeeldingen zijn op de juiste grote en gemakkelijk op te slaan met de rechtermuisknop. Klik op de download knop voor de vergrote versie.

cactus-wallpaper cactus-watercolor

  Klik Hier voor het downloaden van de “Cactus Watercolor” wallpaper.

let's-go-bananas-wallpaper

let's-go-bananas

  Klik Hier voor het downloaden van de “Let’s Go Banana’s” wallpaper.

tropical-patern-wallpapertropical-patern

  Klik Hier voor het downloaden van de “Tropical Patern” wallpaper.

 

3x-zomerse-telefoon-wallpaper

Ik hoop hiermee de zomer nog even vast te kunnen houden. Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn geïllustreerde telefoon wallpapers vinden?

Liefs, Renate

Dit-Artikel

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Eva 26/08/2016 at 14:10

    LOVE de achtergronden! Ze zijn stuk voor stuk echt super gaaf! Vooral tropical pattern is leuk xxx

    • Reply Renate 26/08/2016 at 20:56

      Ja, de tropical patern is ook mijn lievelings 🙂

    Leave a Reply