Interieur

Mijn Koeienhuid Vloerkleed

Voor ieder die samenwoont kent vast de complicaties die je tegen komt. Hij ruimt zijn vieze sokken niet op en zij heeft net het laatste koekje opgegeten (In ons geval ben ik het beide haha). Kleine dingen waar je even van kan grommen.

Momenteel woon ik alweer 6 jaar samen en ben ik al redelijk gewend aan de storende huisrituelen van de ander, maar om één ding wens ik wel eens dat ik alleen woon. En dat is het interieur. Ik kan echt mega blij worden als mijn interieur er op en top uitziet. Zorgvuldig verzamel ik verschillende spulletjes die mooi bij elkaar passen, maar niet perse perfect matchen. Wanneer alles is uitgestald staat en het plaatje compleet wordt voel ik me op mijn best. Het geeft zo een zen gevoel. En dan…. plots is alles weg en hangen er voetbalshirtjes in de plaats. Want ja,  het EK begint. Op dat moment hoor ik een brombeer in me. GRRR! Waar zijn mijn mooie spulletjes gebleven? Ja op z’n moment wens ik wel eens alleen te zijn. Maar goed, ik snap ook wel dat hij gek wordt van alle kleine prullaria zoals, boekjes, kaarsjes, beeldjes en mini cactussen die ik door heel het huis verspreid. Dus en maand EK versiering neem ik als compromis.

koeienkleed-kopen

Waar ik met mijn verhaal naar toe wil is het laten zien van mijn nieuwe aanwinst. Soms verschillen Jo en ik van mening over het interieur, maar in de grote lijnen zijn we het eigenlijk altijd eens. Dus wanneer ik weer eens een gek idee in mijn hoofd haal, zoals een nieuw behangetje aanbrengen of de boel restylen weet ik hem er altijd wel voor te strikken. Ditmaal kwam ik dus ook met een prethoofd naar hem toe. Wat zou je ervan van vinden om ons huiskamer te versieren met een koeienkleed? Nou dat hoefde ik geen tweede keer te zeggen. Die zelfde middag lag het koetje er al.

koeienkleed-kwantum cow-rug

En dit is hem dan. Onze Torro genaamd Torres. Het kleed komt van de Kwantum vandaan. Trouwens wat is dit een leuke winkel geworden. Ze hebben zoveel leuke hebbedingetjes. Jo moest me ook wegsleuren bij alle huisdecoraties. Ik heb nog wel een leuke deurmat kunnen meenemen.3-soorten-koeien-vloerkleden-kwantum

De Kwantum verkoopt koeienhuiden onder drie verschillende categorieën, bruin-wit en zwart-wit alla hollandse koe en de derde in de categorie is de exotische koe. Deze heeft alle drie de kleuren in zich. Dit vonden wij de meest passende kleur in ons huis. Voor het aankopen van en koeienhuid voerkleed adviseer ik om echt even in winkel te gaan kijken. Het is tenslotte een natuurproduct. Elke koe heeft zijn eigen kleur en patroon in zich. Niet alle huiden zijn het zelfde. Daarnaast kan het ook heel erg verschillen in maat.

koeienhuid-voerkleed

Ik ben blij met ons kleed. Het ligt prachtig in onze huiskamer te pronken. Persoonlijk vind ik het mooi passen bij onze stijl van natuurlijke materialen. Het koetje past zelfs bij  Aura haar kleurpatroon. Maar het allerbelangrijkste is dat ik weer helemaal blij wordt van mijn interieur. Nu nog even wachten tot het EK is afgelopen. Dan mag ik mijn prullaria weer terug te zetten.

Kwantum heeft nog meer leuke vloerkleden voor een betaalbare prijs. Neem eens een kijkje in de webshop of ga langs in een winkel. Neem dan gelijk een kijkje bij alle andere woonaccessoires. Zitten echt pareltjes tussen.

Wat jij van onze koeienhuid voerkleed?

Liefs, Renate

dit-artikel

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maartje 13/07/2016 at 16:22

  Staat echt leuk! Ik zou het over een tijdje ook wel willen. In dit (huur)huis is vloerbedekking verplicht en zo’n kleed staat zo gek op vloerbedekking.

 • Reply sammie 08/07/2016 at 13:37

  Ik vind ze ook altijd prachtig maar met onze hond durf ik het niet aan, dan is het kleed binnen no time niet meer om aan te zien. Misschien voor de slaapkamer..

  • Reply Renate 11/07/2016 at 16:50

   Dat kan ik me heel goed voorstellen. Het ruikt natuurlijk ook naar koe en leer. Daar worden ze wel dol van.

 • Reply Maaike 08/07/2016 at 09:56

  Heel leuk! Goede tip.

 • Leave a Reply