DIY & Creatie

Winactie #2| Cactus Illustratie

Vorig jaar heb ik het al een keer gedaan en nu doe ik het gewoon weer.

Ik verloot mijn Cactus illustaties.

Vorig jaar maakte ik deze illustratie van een cactus. Daar werd zo leuk op gereageerd dat ik had besloten om er twee te verloten. Naar mijn idee was dat een groot succes en heb ik twee meiden kunnen verblijden met mijn illustratie. Ik heb er uit eindelijk ook twee verkocht. Kopen? Jazeker, dat kan ook. Wil je er zeker van zijn om deze leuke tekening te bemachtigen. Ik verkoop ze voor €6,-. Stuur mij een mailtje en je ontvangt dit prikkelige vriendje in een mooie verpakking in de brievenbus. Voor iedereen die nog even zijn geduld kan opbrengen, kan meedoen aan de winactie. Nog steeds krijg ik zoveel leuke reacties op mijn illustraties. Dat merkte ik weer aan het artikel ‘Bloggerportret’. Daarom heb besloten om het nog een keer mijn cactus illustratie te verloten. Jullie verblijden met mijn werk, maakt mij weer blij.

cactus-illustratie-dat-zit-wel-snor cactus-illustratie-winactie cactus-illustratie

Wat kan je winnen?
Drukwerk van een Cactus Illustratie
Let op
! De illustratie is een kopie print van de originele tekening.
Handtekening en datum is er met de hand opgezet.
Het formaat is a4  (21 x 29,7 cm). Gedrukt op 300 gram canvas reliëf papier

Hoe kan je deelnemen aan de winactie?
1. Volg datzitwelsnor.net op Bloglovin of via Instagram (renate.DZWS)
2. Laat een comment achter dat je meedoet.

 De winactie is geldig binnenin Nederland en België. De verloting vindt plaats op 20 april. Tot die tijd kan er worden deelgenomen. De twee winnaars worden hierna zo snel mogelijk gemaild, dus zorg dat je een geldig e-mailadres bij je comments achterlaat (in het daarvoor bestemde hokje). Bekendmaking gebeurt niet online.

Liefs,

Renate

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Laura 12/04/2016 at 19:44

  Ah ik kende je blog nog helemaal niet! Maar wat een mooie illustratie. Ik doe graag mee 🙂

  • Reply Renate 15/04/2016 at 15:59

   Dan kom je op het juiste moment binnenvallen ;-). Heel leuk dat je meedoet.

 • Reply Monique Dekker 12/04/2016 at 18:43

  Wat een super leuke actie! (: Ik doe heel graag mee! Ik volg je op Bloglovin’ en op instagram! (:

  Liefs, Monique

 • Reply Will 11/04/2016 at 20:42

  Leuke print van een cactus.
  Super, verdiend een mooi lijstje.
  Ik doe graag mee met de verloting.
  Volg je op Bloglovin.

 • Reply Amanda 10/04/2016 at 11:57

  Ik, met mijn cactusobsessie, kon het natuur lijk weer niet laten om mee te doen. Zou het geheel van mijn liefde voor cactussen helemaal afmaken 😉 Super leuk, Renate!

 • Reply Charlotte 07/04/2016 at 16:01

  Wat een mooie illustratie! Ik doe graag mee 🙂 Volg je via Bloglovin.

 • Reply Sara 07/04/2016 at 12:58

  Super leuk !! Ik doe mee ????

 • Reply Maaike 07/04/2016 at 06:49

  Ik doe mee! Ik vind m geweldig.

 • Reply H* 06/04/2016 at 11:51

  Wat een gezeligerd, de stekelige versie van mijn eigen trouwe cactus. Daarvoor maak ik graag een plekje aan mijn muur vrij.

 • Reply Eva 06/04/2016 at 11:15

  Aah leuk! Ik ben nog altijd zo blij met die van mij ????

  • Reply Renate 15/04/2016 at 16:03

   Wat ontzettend fijn om te horen. Heeft die ergens een mooi plekje gekregen?

  Leave a Reply