Interieur

Opgesnord | 3D Schedel LED-Lamp

 Alle glitters en slingers kunnen de kast weer in, want kerst is inmiddels meer dan een week voorbij. Net zoals bij vele andere, verdwijnt bij mij na de jaarwisseling de kerstspullen uit de huiskamer en komt het oude vertrouwde interieur weer tevoorschijn.

Iets wat ik vaak wel laat hangen zijn de kerstlampjes. Het is dan geen kerst meer maar de donkere dagen zijn nog volop aanwezig. De lichtslinger geeft dan nog wat warmte en sfeer in huis. Naast de kleine kerstlampjes heb ik nog een andere onwijs gave lamp opgesnord. Ik heb het over deze 3D Schedel Led Lamp die ik heb mogen ontvangen via Radbag.nl.

3D-Schedel-LED-lamp-cheha 2D---3D-lampDe lamp is een Design van de Israëlische Studio Cheha. Het is een pracht stukje design. Wat ik zo bijzonder aan deze lamp vindt is dat het de illusie van 3D opwekt, maar eigenlijk kijk je tegen een plat oppervlak aan. In de acryl glasplaat zitten dunnen lijnen door een laser gegraveerd. Deze lijnen laten het licht door zodra je het op de daarvoor bestemde houten LED-lampenhouder zet. Hierdoor lijkt het of de lamp 3D is. Het is een waar kunstwerk.

art-decoration

Het schedel design past perfect bij mijn kunstwerkjes en bij ons jungle huis. Het geeft een tropische piraten sfeer. En laat toevallig mijn bijnaam Renate Pirate (spreekt op zijn NL uit) zijn. Mocht je nou niet van doodskoppen en schedels houden. De lamp is ook in andere versies verkrijgbaar. In Nederland is de lamp te bestellen via Radbag.nl.

Op Radbag.nl vind je vele leuke hebbedingetjes om aan een ander of jezelf cadeau te geven. Naast het design van Studio Cheha hebben ze nog andere leuke sfeerverlichting. Bijvoorbeeld:

radbag-verlichting

1: Scrabble LED-lichtjesketen
2: Bulbing gloeilamp LED-lamp met 3D-effect
3: Lichtjesketting van koper
4: Eenhoorn lamp
Waarmee versier jij het interieur nu de kerstversiering weg is?

Liefs, Renate

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Eva 19/01/2016 at 23:03

  Ooooh man wat vet!! 😮

 • Reply Irma 17/01/2016 at 19:51

  Ooh wat gaaf gedaan zeg! En die foto met je kat is leuk haha, lekker nieuwsgierig!

 • Reply robin 12/01/2016 at 21:05

  wauw hij is wel heeeel gaaf! staat super mooi.

 • Reply Rachel Kromdijk 12/01/2016 at 14:00

  wat super tof zeg! heel gaaf liefs, x

 • Reply Ines 10/01/2016 at 11:59

  Oh die is wel tof 😀 Ik vond die unicorn lamp zo leuk maar hij is zo klein 🙁

 • Reply Kristien 08/01/2016 at 13:55

  Wow! Ik dacht nu echt dat het een 3D schedel was! Echt heel leuk design!

 • Reply Monique | WritingMonique 08/01/2016 at 13:12

  Wauw! Hij is echt super, supergaaf!

 • Reply Maaike 08/01/2016 at 12:24

  Super mooi ding! Heb zelf thuis een lege sausfles in de vorm van een glazen doodskop gevuld met kleine kerstlichtjes. Ook erg tof!

  Mag ik vragen waar je die mooie zwarte print in het zwarte lijstje vandaan hebt? 🙂

  • Reply Renate 08/01/2016 at 13:01

   Dat lijkt me ook heel gaaf. De zwarte print is een linodruk die ik heb gemaakt. Het is de weerkaatsing van licht op de bladeren en bomen bij avondlicht.

 • Reply Anna 08/01/2016 at 09:46

  Hihi, die foto met de kat <3. Oh my, wat een toffe lamp! Ik kende dit merk nog niet, maar ik ben echt verkocht! Hoe tof is dit bedacht. Haha, ben helemaal enthousiast geworden nu :). Goede tip, ga meteen een kijkje nemen!

  • Reply Renate 08/01/2016 at 15:25

   Ja, lief hè? Aura is een nieuwsgierige deugniet.

 • Reply sammie 08/01/2016 at 08:39

  Ohhh wat een gaaf ding! Ik heb ‘m gelijk opgeslagen want ik denk dat ik Tommy voor zijn verjaardag hier heeeeeeel blij mee kan maken 🙂 Radbag heeft ook wel heel veel leuke spullen te koop, kan me er altijd vermaken met gekke dingen kijken 🙂

 • Leave a Reply