Illustratie

Winactie Gesloten| Cactus Illustratie

Ik ben hier heel erg enthousiast over en ik denk jullie ook.  Dat maakt het extra leuk om aan te kondigen.
Tromgeroffel

Ik verloot twee van mijn Cactus illustaties.

Dit niet geheel zonder rede. Naast dat ik het natuurlijk heel leuk vind dat mijn illustraties bij jullie zo in de smaak vallen. Is de bloglovin teller boven de 500 volgers gestegen. Whoehoe! In blogland is dat nog nihil, maar voor mij is het een rede tot een feestje. Ik blijf het tof vinden om te weten dat andere mensen naar mijn met liefde gemaakt knutsel en klieder werkjes kijken. Daarom verblijd ik graag twee van mijn lezers met een print van mijn cactus illustratie.

cactus-illustratie-dat-zit-wel-snorcactus-illustratieMet originele handtekeningcactus-illustratie-winactie

Wat kan je winnen?
Drukwerk van een Cactus Illustratie
Let op
! De illustratie is een kopie print van de originele tekening.
Handtekening en datum is er met de hand opgezet.
Het formaat is a4  (21 x 29,7 cm). Gedrukt op 300 gram mat papier

Hoe kan je deelnemen aan de winactie?
1. Volg datzitwelsnor.net op Bloglovin.
2. Laat een comment achter dat je meedoet.
3.  Laat me weten waarvoor jij terug komt op mijn blog.

 De winactie is geldig binnenin Nederland en België. De verloting vindt plaats op 18 april. Tot die tijd kan er worden deelgenomen. De twee winnaars worden hierna zo snel mogelijk gemaild, dus zorg dat je een geldig e-mailadres bij je comments achterlaat (in het daarvoor bestemde hokje). Bekendmaking gebeurt niet online.

 

Liefs,

Renate

Previous Post Next Post

You Might Also Like

25 Comments

 • Reply Fatima 17/04/2015 at 11:27

  500 is niet niks hoor!
  Gefeliciteerd.

  Ik doe even gezellig mee met de actie omdat ik je cactus ontzettend leuk vind.
  Ik volg je al op bloglovin, ik ben 1 van die 500mensen haha.

  En ik kom hier vaak voor inspiratie/creativiteit/diy. Je hebt mij aan het waterverfen gekregen zelfs.
  Dus blijf zo doorgaan en op naar de 1000 volgers

  Groetjes,
  Fatima

 • Reply lisa 12/04/2015 at 14:15

  Hee Renate,

  Wat een mijlpaal, en zeker een reden voor een feestje! Ik zou er alleen maar van kunnen dromen om zoveel volgers te hebben. Maar voor nu ben ik blij en trots op mijn 18 trouwe volgers. 🙂

  Ik volg je sinds 2 maanden schat ik zo. Ik kwam je tegen op een andere blog waar je een reactie had achter gelaten. Ik moest zo lachen om je humor en je geweldige foto dat ik even door klikte. Ik kwam uit op een super leuke crafty blog, waar ik sinds dien al veel inspiratie vanaf haal. Heb inmiddels ook al wat stempels, illustraties, en je recept voor een lipscrub gemaakt. Ik vind het verder ook heel geestig dat je ook beeldende vormgeving docent wil worden. same here!

  Ik zit voorlopig nog wel even aan je snor vast, en hoop dat ik een echte Renate aan mijn muur mag ophangen.

  Liefs, Lisa.

 • Reply kelly 09/04/2015 at 07:38

  Ten eerste wat een prachtige tekening weer! En helemaal omdat ik een grote cactus verzamelaar ben! 🙂 Elke keer denk ik, oke nu heb ik er genoeg, maar dan zie ik toch net even een andere variant..en ja..moet toch weer mee naar huis! 🙂 En echt wel een rede voor een Feestje! Ik kan mij niet voorstellen, hoe ik me zou voelen als ik al 30 volgels zou hebben…hahhahaah! Ik weet niet hoe ik je kan volgen op Bloglovin, ik ben daar niet handig in…maar zou wel graag mee willen loten..en kom voor je mooie, originele DIY’s graag elke keer weer terug op je blog! Al is het alleen al voor de naam…hahaha.. (trouwens 20 September is er het Snor festival, hardstikke leuk! ) Weleens van gehoord?

  • Reply Renate 12/04/2015 at 23:36

   Cactussen blijven leuk hè? Jammer dat je ze niet kan knuffelen.
   Het volgen via Bloglovin is niet zo lastig hoor :). Klik hierboven op de Bloglovin link en meld je aan.
   Ik kan het zeker ook aanraden voor je eigen blog. Dan hou je iedere volger op de hoogte wanneer er een nieuwe blogartikel online staat.

   Bedankt voor de tip van het snor festival. Ik ga het even opzoeken wat het is.

 • Reply Isabel Cristina 09/04/2015 at 00:42

  Wat super leuk dat je dit cadeau geeft! Ik doe heel graag mee, ik volgde je uiteraard al! Ik kom altijd terug voor je DIY’s, ik ben gek op knutselen en ik leer veel dingen. Vooral van jouw tekeningen. Ik vind tekenen heel leuk maar ben er nog niet heel goed in. 😀

 • Reply Kimberley 08/04/2015 at 12:01

  Ik zou het zo tof vinden om een echte Renate aan de muur te hebben! Ik hou van Cactussen. Als ik deze in aan de muur heb hangen dan is het echt een cactus party in huis hihi.

  Liefs! En natuurlijk gefeliciteerd met je 500!!!! bloglovin volgers. Dat is toch super tof!

 • Reply Anouck Plume 08/04/2015 at 09:45

  500 is zeker genoeg reden voor een feestje! 😀 I lovvve cactusjes en deze illustratie vind ik zooo mooi! Ik doe graag mee om een kansje te maken! Waarom ik altijd graag terug naar jouw blog kom? Omdat ik er mega blij van word! Je hebt altijd erg originele artikelen en ik ben jaloers op je DIY en tekenkunsten. Zeker mee door gaan, want je maakt er een hoop mensen blij mee 🙂

 • Reply Monique | WritingMonique 08/04/2015 at 08:14

  Wat een onwijs gave print! Ik doe mee!

 • Reply Eva 07/04/2015 at 22:20

  Serieus, terwijl ik dit lees zit mn vriendje te babbelen over het instellen van zn nieuwe telefoon maar ik kan er gewoon níet naar luisteren omdat ik alleen maar hysterisch ben over je winactie. Deze móet namelijk echt aan mijn muur! Geen twijfel meer over mogelijk hoor. Ik volg je uiteraard al op BL en de reden dat ik graag je blog bezoek? De heerlijke combinatie van DIY, creativiteit en stijl. Laf it!

  • Reply Eva 07/04/2015 at 22:22

   Oh en ik weet dat ik niet in NL of België woon maar laat dat je niet tegenhouden om mij mee te laten doen hoor, ik kan ‘m altijd naar mn moeder laten sturen 😉

   • Reply Renate 07/04/2015 at 22:26

    Geen probleem. Dat kan natuurlijk zolang het postadres binnenin NL of Belgie. Het lootje met je naam zit in de grote hoge konijnen hoed.

 • Reply Maaike 07/04/2015 at 20:30

  Oh, wauw! Ik vind je print echt onwijs mooi dus ik doe mee 🙂 oh, en ik kom terug op je blog vanwege je leuke DIY’s! Verder heb je gewoon een erg mooie, overzichtelijke blog waar ik vrolijk van word 🙂

 • Reply Ysanne 07/04/2015 at 18:30

  Oeh wat een mooie illustratie, wat knap dat je dat kan. Ik doe zeker mee 🙂 Ik kende je blog nog niet, maar zag je reactie bij Shifra’s blog en ik klikte erop vanwege je geinige blognaam haha. Anyway, je blog spreekt me erg aan en heb je dan ook meteen gefollowed enzooo (niet zozeer voor de winactie want die zag ik later pas). Nou lijk ik net zo’n follower die straks weer unfollowed na de winactie ofzo (altijd zo sneu), maar neen!

  • Reply Renate 07/04/2015 at 22:48

   Wat een leuk berichtje Ysanne. Bekend of onbekend. Iedereen mag meedoen :D. Ik vind het heel leuk dat je weer terug komt voor een bezoekje :D.

 • Reply Lisa 07/04/2015 at 17:10

  Wat een leuke, originele winactie. Ik hoop altijd dat creatieve bloggers hun werken een keer in een winactie doen, haha. Ik volgde je al op Bloglovin, dusja. Ik kom altijd terug op jouw blog voor de mooie foto’s en ik ben eeen piepklein beetje verliefd op jouw lay-out.

 • Reply Myrthe 07/04/2015 at 16:52

  Súperleuk, ik vind de illustratie heel gaaf dus ik doe zeker mee. Natuurlijk volg ik je al op Bloglovin, ik kom terug voor je leuke DIY’s en je blog ziet er gewoon mooi en overzichtelijk uit wat ik ook fijn vind.
  Groetjes, Myrthe

  • Reply Renate 07/04/2015 at 22:46

   Dankjewel Myrthe, ik ga me best doen om van die leuke DIY te blijven verzinnen.

 • Reply Elise 07/04/2015 at 16:17

  Aah! Wauw! Wat een geweldige illustratie! En van harte met je 500 volgers! Een heel mooi aantal. Ik kom graag op je blog terug voor je originele diys, ze zijn altijd zo out of the box, maar super haalbaar en makkelijk en leuk om te maken! Have a nice day!

 • Reply Elze 07/04/2015 at 15:39

  Oke, ik doe dus echt nooit mee aan winacties.. maar nu moét ik wel. Toen ik je cactus illustratie op IG zag was ik er direct verliefd op namelijk. Zoals je misschien weet staat mijn hele huis vol met deze prikkelige plantjes, dus je illustratie zou hier zeker niet misstaan. Ik volg je nog maar net, maar ik ben ontzettend fan van je mooie blog en creaties en daarvoor kom ik dus ook terug! 🙂

 • Reply lisa 07/04/2015 at 14:02

  Ik vind 500 volgers hartstikke goed. Je moet ‘klein’ beginnen toch? 🙂 Ik doe graag mee met de winactie. Voor wat ik precies op jouw blog langskom? De DIY projecten! Erg leuke ideetjes altijd.

 • Reply Lesley Van de Langkruis 07/04/2015 at 13:21

  Leuk! Ik doe graag mee. 500 volgers is mega hoor! Wat bovenstaande allemaal zeggen stel je voor dat je ze in je kamer moet proppen haha. Echt een hele mooie afbeelding! Ik volgende je op Bloglovin dus dat heb ik in ieder geval gedaan. Ik kom graag op jou blog kijken door de vrolijke kleuren en de originele DIY! Je bent heerlijk creatief en origineel.

 • Reply wendy 07/04/2015 at 12:24

  Net wat Dina zegt, 500 mensen bij je op visite is niet niks! Onlangs heb ik een mini cactus gekocht en ben er sindsdien helemaal gek van, ja ik bezwijk voor deze hype! haha Maar hoe tof zou het zijn als ik mn cactus familietje uitbreid met een papieren versie! Hij past hier in ieder geval mooi aan mijn foto wand! Ik kom terug op je blog omdat er iedere keer weer originele post online komen waar ik veel inspiratie uit haal. Ja Renate, je inspireert ook nog mensen hihi

  • Reply Renate 07/04/2015 at 22:33

   Ik heb ook een zwak voor de cactus hype. Het is soms zo jammer dat ze niet aaibaar zijn.
   Dankjewel voor je berichtje. En heel tof dat ik je inspireer.

 • Reply Dina 07/04/2015 at 07:14

  Nou ik vind 500 volgers niet nihil hoor (moet je je eens voorstellen dat er 500 mensen bij je op visite komen!). Ik doe hartstikke graag mee met je winactie, want de afbeelding is echt tof (en misschien over een paar jaar als je een meeeeega grote beroemde blogger bent – als je dat zou willen – wel een collectersitem is. 🙂
  Ik kom graag terug op je blog omdat er altijd blogposts op staan die vrolijk zijn, ik denk dat het je persoonlijkheid heel erg weerspiegeld (zonder te persoonlijk te worden.

  • Reply Renate 07/04/2015 at 22:31

   500 mensen in mijn huis. Ik zou er niet aan moeten denken haha. Dat is inderdaad veel.
   Laten we het hopen dat het ooit nog eens een collectors item word. Om wat voor reden dan ook. (In tegenstelling tot vele grote kunstenaars. Gelieve dan wel voor mijn dood)

  Leave a Reply