Persoonlijk

Oude foto, ijsjes en litteken

Hallo Maandag. Vandaag een kijkje  achter de blogschermen en in een stukje van mijn leven. Naast het knutselen van al die DIY doe ik namelijk nuttige dingen, maar ook zeer onnuttige dingen. Zo kreeg ik een oude foto te zien om bij weg te smelten, (over weg smelten gesproken) Ik at een ijsje en zette mijn brandwond litteken op de foto.  Stiekem is dat heel leuk om te weten. We weten allemaal dat we graag gluren bij de buren. Veel gluur plezier.

 

kijkej-in-het-leven-van-Dat-Zit-Wel-Snor-Renate

 Het mooie weer komt als geroepen. Ik ben begonnen met wekelijks hard te lopen. Niet omdat ik het leuk vind (ik ben meer een teamsporter). Ik wil graag mijn conditie verbeteren en mijn knie testen. Na drie jaar geblesseerd te zijn geweest aan mijn knie, was het hoog tijd om van de bank af te komen en die billen te bewegen. Mijn nieuwe fleurige schoenen van vanHaren maakt het daartegenin wel een tikkeltje leuker.

Deze foto maakte ik vier jaar geleden in Portugal. Aankomende zomer kan ik weer de palm bewonderen want ik heb vakantie geboekt. JOEPIE!  Ik ga samen met Jo en zijn moeder al vier jaar op rij (aankomend vijf) naar Portugal.

Het eerste ijsje van dit jaar is een feit. Na het hardlopen had ik zo’n zin in iets kouds en dit bosvruchtenijsje lag in de vriezer op mij te wachten. GE-NIE-TEN.

Jo zijn moeder kwam op bezoek en nam een stapeltje oude foto’s mee. Waaronder deze van kleine Poko en Django. Ik mis Django nog steeds heel erg. Graag zien we weer een lieve kitten in ons huis rond dribbelen. Iemand nog een tip?

Poseren voor de camera is niet een van mijn beste kwaliteiten. Het blijft lastig om ‘naturale and fabulous’ op camera over te komen. Al snel ga ik van dit soort gekke bekken trekken. Erg grappig maar niet echt geschikt. Zie hier de foto’s die wel door de selectie zijn doorgekomen.

Als Jo en ik ’s middag samen vrij zijn, maken we om de beurt lunch voor elkaar (wat romantisch). Deze keer maakte ik voor hem een geroosterd turks broodje met tonijn, tomaat, sla en ui. Voor mezelf belegde ik mijn broodje met avocado, tomaat en feta kaas.

 Ik ging aan de slag met schelpen en klei.

Oh Crap! Ik dacht dat mijn telefoon na twee jaar trouwe dienst kapot was. Tijdens het bellen was ik namelijk heel dof te verstaan. Wat bleek, ik had de microfoon dicht gelijmd.

Dit is hoe mijn voet er nu uitziet sinds het vuurwerkongeluk. Al zit er een aardig groot litteken, ik ben blij met het resultaat. Een groot deel is al weg getrokken. Daarnaast is er binnenin mijn voet niks beschadigd geraakt en kan die ik weer normaal functioneren. Na verloop van tijd zal het litteken nog meer gaan minderen. Tot die tijd veel insmeren en uit de zon houden.

 

Ik hoop dat jullie hebben gelachen en gehuild om mijn verhaaltjes van mijn leven.
En nu de hamvraag: Zou je vaker dit soort artikelen op Dat Zit Wel Snor willen lezen?

Liefs, Renate

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Josephine 25/04/2015 at 10:14

  Wat maak je leuke foto’s! Gelukkig maar dat er binnenin je voet niets is beschadigd en dat het “slechts” een litteken is. Dit soort dingen vind ik zeker leuk om vaker te lezen!

 • Reply Hanneke 21/04/2015 at 20:33

  Mooie blog heb je, ik ga je volgen. 🙂

 • Reply Lonneke 21/04/2015 at 12:16

  Ja leuk, absoluut!

 • Reply Eva 20/04/2015 at 21:36

  Jaa leuk zulke blogs, fijn om wat meer van jou te zien naast je DIY en inspiratie-posts! 🙂

 • Reply Wendy 20/04/2015 at 21:28

  Ik vind zulke artikelen altijd wel leuk, dus van mij mag het vaker. 🙂

 • Reply Lonneke 20/04/2015 at 20:33

  Wat maak je leuke en ook echt vrolijke foto’s!

 • Reply Isabel Cristina 20/04/2015 at 17:40

  Wat een leuk artikel, zeker voor herhaling vatbaar! Fijn om te horen dat het beter gaat met je brandwond! 🙂

 • Reply Lisa 20/04/2015 at 15:50

  Wat een mooie heldere foto’s! Ik word er helemaal blij van.

 • Reply Swaen 20/04/2015 at 10:17

  Ja! Meer van zulke artikeltjes, vind ik leuk 🙂 Gelukkig is je wond al veel beter, het weerhoudt je gelukkig niet van hardlopen! Succes 🙂

 • Reply Dina 20/04/2015 at 10:10

  Jeetje je voet, het ziet er wel eng uit.Gelukkig maar, dat er van binnen niets beschadigd is!

 • Reply Manon 20/04/2015 at 09:44

  Hahahaha je mobiel actie is wel grappig hoor! Leuk artikel

 • Reply kelly 20/04/2015 at 08:01

  Erg interessant om te zien en te lezen. Inderdaad …gluren bij de buren…altijd leuk! Portugal is ook zeker 1 van mijn favorieten, en die telefoonactie zou ook echt iets voor mij zijn! 🙂

 • Reply Wendy 20/04/2015 at 07:36

  Ja super leuk artikel! Vind vooral je mobiel actie hilarisch! Enne, Felix komt (hoe zielig dit voor hem ook klinkt) van Marktplaats!

 • Leave a Reply