Fashion & Beauty

(GESLOTEN) Win een Zonnebril!

Even een kleine herrennering aan iets leuks. Ik speel namelijk als achtergebleven sinterklaas of erg vroege kerstman.

10

Ik mag een zonnebril weggeven van het merk cheapasszonnebrillen.nl.  Naast dat ik de naam hilarisch vind, heeft de website ook hele leuke zonnebrillen. Ikzelf heb het Clubmaster model. Dit is een vrij standaard model met een klein metaal accent. Ik vind de zonnebril erg mooi. Het mag dan een schijntje hebben gekost, het cheapass gevoel krijg ik er niet bij.

11

 Klik hier voor deelname aan de winactie.

Naast het opgeven van een geldig email adres, zijn er geen verplichting voor deelnamen aan de winactie. De win actie is geldig voor Nederland.. De winactie duurt tot en met maandag 15 december 2014. De winnaar wordt hierna zo snel mogelijk gemaild, dus zorg dat je een geldig e-mailadres bij je comments achterlaat (in het daarvoor bestemde hokje).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mijn Kerst Huis – Dat Zit Wel Snor 18/01/2015 at 22:29

    […] Dit was mijn huis in kerstsferen. Ik ben heel benieuwd hoe jullie huis eruit ziet. Laat het me weten via de comments of via instagram.  […]

  • Reply Loesblogt 14/12/2014 at 13:34

    Haha geniale naam inderdaad! Ik vind #2 met het turtoise motiefje wel erg tof!

  • Leave a Reply