Persoonlijk

Mijn Sinterklaaspresentje + Give Away (GESLOTEN)

Dit jaar ben ik flink in de watten gelegd door Sinterklaas. Al een paar jaar op rij vier ik samen met mijn familie pakjesavond. Dit doen wij in de vorm van lootjes trekken, hierbij een cadeautje kopen en een passend gedichtje maken. Daarnaast kopen mijn Sinterouders voor ieder nog een paar cadeautjes en dit jaar had de Sint de zak goed gevuld. Het leek mij leuk om een aantal van deze cadeaus aan jullie te laten zien, aangezien er ook hele leuke dingen bij zitten waarbij ik leuke DIY-projecten kan maken. Ook mag ik zelf voor een (iets verlate) Sinterklaas spelen, want ik heb een leuke winactie voor jullie.

 

8

3

Als aller eerst kreeg ik deze handige bakvorm om taarten te maken. Normaal gesproken leen ik dit soort dingen van mijn moeder, maar het is natuurlijk veel handiger om het zelf in huis te hebben. Bij de bakvorm zat ook een bakmix voor appeltaart. Hmm.. misschien een stille hint van Sinterklaas.

1 2

Als DIY liefhebber vind ik het leuk om knutselspullen te krijgen, en dit cadeau slaat precies de spijker op zijn kop. Deze houtbranderset is geweldig! Je kan hiermee figuren in hout , leder en kurk branden maken. Er zijn 14 verschillende opzet stukjes om te kunnen variëren in lijnen en vormen. Ik zie me hier nog vele leuke DIY projecten mee maken. Wil je graag een review hiervan zien of een uitleg artikel. Laat het dan weten in de comment.

4

Natuurlijk kon er geen snorren items ontbreken en kreeg ik deze leuke gummen, onderzetters en boekje.

7

Ja! nog meer DIY spulletjes. Ik was al een langere tijd opzoek naar een lap nepleer om leuke dingen van te maken. Al een tijd staan er ideeën in mijn notitieboekje om met nepleer te werken. Mocht jezelf ook leuke ideeën hebben? Laat het me dan gerust weten.

5

Voor een heerlijk rustige avond heb ik deze superschattige rendiersokken en een hele berg met Scentchips voor in de geurbrander. De geurbrander zelf ontbreekt nog, maar daar komt snel verandering in. De wax ruikt namelijk zo lekker, dat ik het gelijk wil uitproberen.

6 10

Het laatste cadeau heb ik gekregen van cheapasszonnebrillen.nl. De hilarische naam zegt het al, zonnebrillen voor een goedkope prijs onder de tien euro. Ikzelf heb het Clubmaster model. Dit is een vrij standaard model met een klein metaal accent. Ik vind de zonnebril erg mooi. Het mag dan een schijntje hebben gekost, het cheapass gevoel krijg ik er niet bij.

Ik mag ook voor Sinterklaas spelen en één van jullie blij maken met een zonnebril. Hierbij kan je kiezen uit de volgende modellen:11

 1. Wayfarer Shell / Blauwe | 2. Sjiek de Friemel | 3.Hout=Stout

Om deel te nemen aan de winactie moet je het volgende doen:

– Laat een comment achter met daarin aangegeven dat je meedoet aan de winactie + het gekozen model.

– Dit is niet verplicht, maar ik vind het leuk als je Dat Zit Wel Snor volgt op bloglovin.

De win actie is geldig voor Nederland.. De winactie duurt tot en met maandag 15 december 2014. De winnaar wordt hierna zo snel mogelijk gemaild, dus zorg dat je een geldig e-mailadres bij je comments achterlaat (in het daarvoor bestemde hokje).

Liefs, Renate

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Kimberley 11/12/2014 at 13:46

  leuke spulletjes zeg! Ik zou voor bril 2 gaan. Die is helemaal mijn stijl haha.

  Liefs

 • Reply Rowan - Rebellious yet Romantic 10/12/2014 at 17:10

  Enorm leuk! Ik had de actie nog helemaal niet gezien! Ik doe graag mee voor model 2 en volgde je al via Bloglovin, Pinterest en Instagram. 🙂

 • Reply Robin T 10/12/2014 at 15:41

  Leuke cadeau’s heb je gekregen!
  Ik doe ook graag mee aan de winactie, ik heb even getwijfeld maar vind zonnebril 1 de leukste. Doordat ie erg mooi gestroomlijnd is, is hij net iets aparter dan een standaard zwarte zonnebril en toch past het bij bijna elke outfit.. Tof!

 • Reply Dat Zit Wel Snor » Win een Zonnebril! 10/12/2014 at 13:42

  […]  Klik hier voor deelname aan de winactie. […]

 • Reply Didem 09/12/2014 at 16:31

  Die sokken zijn echt leuk!! Ik vind Sjiek de Friemel het mooiste, ik ga voor 2 dan 🙂

  Love,
  Didem.

 • Reply Sylvia 09/12/2014 at 11:19

  Aah, die snorren! Aah, die sokken! Leuk 😀

 • Reply nina || happy acorn 09/12/2014 at 10:01

  Oe die houtbrander ziet er tof uit! Daar kun je vast mooie dingen mee maken 🙂
  En ik doe graag mee met de winactie, ik vind bril 2 het mooist! En jup, ik volg je ook al.

 • Reply Dinja 08/12/2014 at 18:50

  Wat een leuke spullen allemaal! Scentchips zijn zeker een aanrader, erg lekkere geurtjes en branden goed!

  Ik doe graag mee aan je winactie en ga voor model 3, en ik volgde je al via Bloglovin’.

 • Reply Withlovefroms 08/12/2014 at 17:29

  Oh wat een leuke sokken! Je hebt echt hele fijne cadeautjes gekregen! <3

 • Reply Cynthia 08/12/2014 at 11:41

  Leuk ik doe zeker mee! ik ga voor model nummer 3 prachtig <3

 • Reply Manon 08/12/2014 at 11:29

  Wat een leuke cadeaus heb je gekregen!

 • Reply Ilse prins 08/12/2014 at 11:15

  Leuk zeg! en wat een handige cadeau’s! Daar heb je tenminste nog wat aan hihi. Weet nog wel dat ik altijd best wel wat prulletjes kreeg, ook wel leuk natuurlijk maar toch haha.
  Ik doe graag mee met jou leuke actie en ga voor modelletje 2…
  Ideaal voor de laagstaande irritante zon af en toe.
  Groetjes ilse

 • Reply Elise 08/12/2014 at 09:34

  Aaah die sokken zijn geweldig! Ik doe graag mee met je winactie, nummertje 2 vind ik te gek! Is een keertje iets anders dan al dje standaard zonnebrillen modellen! En ik volg je al een lange tijd op bloglovin’ 🙂

 • Reply Iris 08/12/2014 at 08:27

  ik heb die houtbrander ook! echt een geweldig ding al wordt het handvat ook wel heet als je hem een tijdje gebruikt. maar super fun om te doen!
  en de zonnebril, ik vind nr 2 echt super!

 • Reply Marion 08/12/2014 at 07:43

  Je hebt leuke spulletjes gehad! Ik herken de scentchips meteen. Ik heb laatst ook een doosje bij De Tuinen gekocht. Die houtbrander! Ja, daar wil ik wel een keer een artikel over zien. Ik vind het wel leuk om mee te doen aan de winactie, maar ik kan eigenlijk niet kiezen. Hout=Stout vind ik echt een toffe naam, maar ik hou ook erg van gekleurde glazen. Oké, ik ga voor model 1. Ik volg je al via Bloglovin’.

 • Leave a Reply