DIY & Creatie, Fashion & Beauty

DIY | Libscrub ala Kim

Vandaag geen DIY- project van mij, maar van een speciale gastblogger, namelijk Kimberley. Kim en ik kennen elkaar al zo 7 a 8 jaar sinds het MBO. Hier waren we het eerste jaar klasgenoten en sindsdien hebben we zo nu en dan nog contact. Toen ik er achter kwam dat ze zelf ook een blog was begonnen was ik heel enthousiast. Met veel plezier lees ik haar verhalen, zoals haar voorliefde voor make-up en het succes voor afvallen. Omdat Kim veel meer af weet van beauty dan ik ,vroeg ik aan haar of ze eens een beauty DIY wilde maken. Dat heeft ze gedaan en zie hier het leuke resultaat. 

 

Hoi allemaal! Mijn naam is Kimberley en ik blog 4 a 5 x per week op Beyoutiful-Lifestylekim

Mijn blog gaat vooral over beauty, maar ook regelmatig over persoonlijke dingen (zoals m’n afvallen) en over fashion, food en DIY. Toen Renate vroeg of ik een beauty DIY wilde maken voor haar blog vond ik dat een super leuk idee! Dus bij deze heb ik voor jullie een hele simpele lipscrub. Lekker voor jezelf, of om cadeau te doen tijdens kerst.

Be careful, deze scrub is om op te eten!

 

 

Wat heb je dan nodig ?

DSC_0542

Kokosolie ( Ongeveer 2 eetlepels )
Fijne kristalsuiker
Aroma naar keuze ( Ik heb voor Amandel & Orange gekozen )

potjes

En natuurlijk heb je leuke potjes nodig om het in te geven. Deze potjes komen van de Xenos en kosten één euro per stuk!

tags

 Om het nog leuker te maken als gift kocht ik voor 2 euro bij de Xenos deze metalen plaatjes met tekst. Zoals je ziet is deze DIY Lipscrub ook super leuk om te geven voor kerst.

 

Let’s make some scrub!

kokos

 Stap 1: Pak zo’n twee grote eetlepels kokos olie. Deze olie is meestal niet vloeibaar, maar door hem even in de magnetron te doen is hij dat wel. Roer dit daarna goed zodat alle brokjes zijn opgelost. Kokos olie is heel voedend en dit zorgt dat je tijdens het scrubben hele zachte gehydrateerde lippen krijgt.

suiker

Stap 2: Daarna voeg je de kristal suiker toe. Doe is een beetje naar eigen inzicht, want hoe meer olie je hebt, hoe meer suiker je moet gebruiken. De scrub moet niet te droog zijn, maar natuurlijk ook niet te nat.

Na dat je dit hebt gedaan voeg je een heel klein beetje van de Aroma’s toe. Dit zijn ongeveer 1 of 2 drupjes, anders wordt het een beetje te. A little bit goes a long way. Dit geeft je scrub niet alleen een heerlijk geur, maar zorgt er ook voor dat je de scrub zo van je lippen kan likken. 

DSC_0571kopie

Stap 3: Doe de scrub in de potjes en klaar is kees. Het perfecte simpele cadeautje voor de beauty liefhebber!
Natuurlijk kan je dit met nog veel meer smaken maken. Met de kerst kan je bijvoorbeeld voor Candy Cane mint gaan of met Kaneel. Kaneel is overigens nog super voor je lippen, dit zorgt namelijk voor de bloeddoorstroming in je lippen en hier krijg je wat vollere lippen van. Let wel op dat je niet teveel kaneel moet gebruiken, want dit kan een beetje branden!

DSC_0579kopie

 

Deze scrub is heel leuk om cadeau te geven tijdens kerst (eventueel om last minute te maken) en anders is dit geweldig om zelf te gebruiken.

 

Ik hoop dat jullie deze beauty DIY leuk vonden!

Kijk voor meer beauty, lifestyle en food artikelen op beyoutiful-lifestyle  of je kan me volgen via Bloglovin, Facebook en Instagram.

Liefs, Kimberley

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply lisa 16/12/2014 at 17:08

  Super leuk als cadeautje!

 • Reply Chahrazad 15/12/2014 at 15:50

  Wat handig en mooi. Waar heb jij je kokosolie vandaan?

  x

 • Reply Loesblogt 14/12/2014 at 13:36

  Wat tof! Ik heb nu al zo’n 2 jaar een lipscrub van lush maar die is nu wel echt aan z’n einde. Misschien is een DIY vervanger wel een leuk idee! 🙂

 • Reply Karin 12/12/2014 at 13:59

  Heerlijk…en ik kan het weten, want ik heb er 1 cadeau gekregen met Sinterklaas 🙂

 • Reply Isabel Cristina 12/12/2014 at 13:26

  Wat leuk gedaan, ziet er ook erg leuk uit!

 • Leave a Reply