Fashion & Beauty

Mijn Favorieten Make-up Look

Vandaag een andere passie van mij, namelijk make-up. Op mijn eerste beauty artikel kreeg ik hele leuke reacties en het leek mij en jullie leuk om af en toe eens een beauty artikel te posten. Door de afgelopen jaren heen heb ik uit ervaring en veelal door beautyblogs over make-up geleerd . Ik heb ontdekt welke producten er bij mij passen en welke niet. Vandaag laat ik zien van welke producten ik blij wordt en die ik dagelijks met veel plezier gebruik.

1
Zoals ik op vele beautyblogs heb geleerd is de basis van je make-up het egaliseren van de huid. Met een nog beetje overgebleven zomerkleur, gebruik ik graag de BB-cream van L’oreal. Deze heeft een lichte dekking en geeft een mooie glans aan de huid. Voor het contouren gebruik is de Bronzing Powder van Dr. Hauschka mijn absolute favoriete. Ik heb er  ook een review over geschreven. Qua Blush heb ik eigenlijk geen favoriet en graai ik naar het dichts bijzijnde doosje wat ik in het bakje kan vinden.

 

2
Ik wil dat ik het belang van wenkbrauwen bijwerken veel eerder had ontdekt, want WAUW wat maakt dit een groot verschil. Mijn ‘Holy grail’ onder make-up is dan ook de Wenkbrouw gel van Make Up For Ever. Ik heb dit pareltje nog snel kunnen bemachtigen voordat de Sephora uit Nederland vertrok en sindsdien gebruik ik het (bijna) elke dag. Dat is inmiddels alweer zo’n ander half jaar geleden. Het tubetje lijkt maar niet op te willen gaan. Naast de wenkbrauw gel gebruik ik ook Catrice Wenkbrauw Poeder om de lijnen te verzachten.

 

3
Mijn eerste make-up product kocht ik op mijn twaalfde en dat was mascara. In al die jaren heb ik vele soorten mascara uitgeprobeerd. Van Goedkope merken tot dure merken, van grote borsteltje tot kleine borsteltjes,  van synthetische haartjes tot rubberen haartjes. Na al die jaren heb ik eindelijk mijn favoriete mascara te pakken voor een hele goede prijs. Ik heb het over de NYC High Definition Mascara. Deze heeft een rubber borsteltje en maakt mijn wimper volumineus lang zonder spinnenpoten te krijgen.  Naast mascara gebruik ik ook de Liquid Liner van Catrice en als het qua tijd even meezit pak ik mijn Sleek Matt Devine V2 Pallete en maak ik een naturelle ooglook.

4

Voor de lippen hou ik het heel simpel met een Lippenbalsem van Burt’s Bees in Pomegranaat. Op één kleur na heb ik nog niet een lippenstift gevonden die ik bij mezelf leuk vind staan. Voor een speciale gelegenheid draag ik graag knalrode lippenstift zoals Ruby Woo van Mac, maar daar loop ik niet dagelijks mee over straat.

5b

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Demi| prettyfallingstars' 06/11/2014 at 13:56

  ik hou het vaak gewoon simpel.. eyeliner mascara en soms wat oogpotlood of lippenstift.

 • Reply Jessica 20/10/2014 at 17:39

  Oeh pretty!
  Mijn favoriete make-up product is sowieso lippenstift. Echt een favoriete lippenstift heb ik niet, het ligt aan mijn outfit voor welke kleur ik ga.

 • Reply Fleur van Vos 14/10/2014 at 13:14

  Oeehhh I like Burt’s Bees <333

 • Reply Liese 11/10/2014 at 11:33

  Normaal lees ik niet zo graag beautyposts, maar deze is zo leuk gemaakt dat ik hem fijn vind, haha 🙂 Mijn favoriet beautyproduct is een longer lasting lipstick van de Hema, heerlijk ding!

 • Reply bymarlayne 09/10/2014 at 20:29

  Mooie look! <3

 • Reply Jose 09/10/2014 at 15:04

  Haha ik ben niet zo van de make up. Maar als ik jou foto’s zie, heb ik ook zin om me op te maken. Leuk hoor.

 • Reply Shanti 08/10/2014 at 18:16

  Mooie look en wat leuk met die foto’s, werd er meteen vrolijk van! Ik gebruik ook dagelijks bb cream, ideaal!

 • Reply beautyforgirls 08/10/2014 at 11:52

  Heel leuk gedaan. Lekker draagbaar en naturel.
  Liefs, xxx

 • Reply Manon 08/10/2014 at 11:00

  Super leuk gedaan!!

 • Reply Jolet 08/10/2014 at 10:22

  Leuk gedaan zo! Ik ben helemaal verslaafd aan m’n Mac Please me lippenstift. 🙂

 • Reply nenacecilia 08/10/2014 at 09:05

  Heel mooi! Zo naturel, maar toch supermooi 🙂

  Momenteel ben ik weer hooked aan Nectar blush/highlighter van Bobbi Brown 🙂

 • Reply Natasja 08/10/2014 at 08:35

  Wat een leuke foto’s heb je erbij gemaakt. 🙂 Mijn favoriete product is toch al snel mijn eyelinerpen, kan niet zonder. 😉

 • Reply Lauriëtte 08/10/2014 at 07:56

  Leuk om te zien welke producten je gebruikt! Ik heb nog nooit een gel voor mijn wenkbrauwen gebruikt, ben daar eigenlijk wel benieuwd naar, misschien eens proberen! 🙂

 • Leave a Reply