Inspiratie

Scandinavische Woonaccesoires

Ik ben al tijden niet tevreden over mijn slaapkamer. Ik vind het veel te rommelig en wil graag wat meer rust en eenheid creëren. Beetje bij beetje wil ik het interieur veranderen.  De stijl die ik voor ogen heb is de Scandinavische woonstijl. Zacht, lief, onbewerkt en natuurlijk. Dat is hoe ik de Scandinavische woonstijl voor me zie. Ikea is al jaren het merk die deze style over de hele wereld brengt, maar steeds vaker zie ik het Scandinavische interieur  voorbij komen bij andere winkelketens. Het is een trend die ik graag volg. Het basis wit gecombineerd met natuurlijk producten zoals onbewerkt hout, metaal en textiel geeft een rustieke uitstraling.  Om meer pit aan in het interieur te krijgen ook kleuren toevoegen. Vooral Pastel kleuren staan er erg mooi bij. Zelf vind ik de kleur groen heel mooi om zo de natuur nog meer in huis te halen.

2b

Voor mijn eerste verandering naar een Scandinavische slaapkamer ben ik bij de meubels van OTTO gaan kijken. Ik heb namelijk nog een cadeaubon liggen die ik hiervoor goed kan gebruiken. Ook Otto heeft vele items die ik bij de Scandinavische stijl vind passen. Ik heb negen favorieten voorwerpen gekozen die ik graag in huis zou willen halen.

3

1. Boomstam Kussen / 2. Buffel Schedel / 3. Tas van Keramiek / 4. Windlicht  / 5. HangFauteuil / 6. Kapstok / 7. Imitatie Lamsvacht / 8. Stenen Fotobehang / 9. Gehaakte Poef

 

Dit wordt nog lastig kiezen. Ik denk dat ik voor de leuke boomstam kussen en de gehaakte poef ga, of toch voor het robuuste stenen fotobehang. Zoals je hoort weet ik het nog niet.

Misschien kan jij me helpen, wat is jouw Favoriet?

Liefs,  Renate

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Bedroom Restyle #Part 1 – Dat Zit Wel Snor 10/02/2015 at 20:50

  […] kon ik  aan het interieur denken. Ik hou heel erg van natuurlijke producten net zoals bij de Scandinavische stijl. Producten als (onbewerkt) hout, textiel en planten zijn essentieel voor mij. Ik zie mijn huis […]

 • Reply Bedroom Restyle #Part 2 – Dat Zit Wel Snor 10/02/2015 at 20:37

  […] zoals de Scandinavische stijl en Zuid Europeaanse Architectuur.  In mijn vorige artikel over Scandinavische woonaccessoires kon je al meespieken welke items ik op het oog had. Ik heb er voor gekozen om het groots aan te […]

 • Reply Nicetobeout 05/10/2014 at 11:26

  Die boomstamkussen en dat windlicht wil ik! Superleuk 🙂

 • Reply Eline 29/09/2014 at 21:51

  De Scandinavische stijl is he-le-maal mijn ding. Nummer 3 én 7 vind ik echte must haves!:-) Liefs, Eline

 • Reply Dat Zit Wel Snor » DIY | Hangende Plank 27/09/2014 at 06:31

  […] eerste stappen zijn inmiddels al ondernomen tot het vernieuwen van de slaapkamer. Uit de  Scandinavische woonaccessoires uit het vorige artikel heb ik mijn keuze laten vallen op het stenen fotobehang. Ik ben erg benieuwd […]

 • Reply Ines 26/09/2014 at 10:01

  Dat boomstof kussen is anders ook héél erg leuk 😀

 • Reply Ann 25/09/2014 at 13:45

  3 tas van keramiek vind ik wel leuk en de hang fauteuil lijkt me ook heerlijk helaas geen plek voor in huis 🙁

 • Reply beautyforgirls 25/09/2014 at 12:33

  Wat een leuke items.
  Liefs, xxx

 • Reply Manon 25/09/2014 at 11:56

  Wat een mooie accessoires

 • Reply Fatima 25/09/2014 at 08:19

  mijn keuze?

  De gehaakte poef, de keramieken tas, imitatie lamsvacht, en de windlicht (al denk ik dat ik die als DIY zou maken). Stukje muur met die stenen behang en nog wat thee en chocolade.
  Meer heb ik niet nodig 😀

 • Reply Anne 25/09/2014 at 07:58

  Die hangfauteuil (wat een woord :D) is echt geweldig! Serieus, voor zoiets zou je toch gewoon een serre moeten bouwen, hihi!

 • Leave a Reply