Fashion & Beauty

Win Actie | Bronzing Powder Dr. Hauschka

Ik ben weer terug van mijn vakantie naar Portugal. Ik heb genoten van het eten, de steden en natuurlijk het weer. Ik vind het heerlijk om met de zon op mijn bolletje buiten rond te lopen. Het zorgt ervoor dat ik met een gebruind huidje weer in Nederland op de bank zit. Het weer hier in eigen land is de afgelopen afgelopen weken bagger geweest. Op het nieuws hoorde ik dat er als 26 dagen achter elkaar ergens in Nederland het heeft geregend. Getsiederrie! Nu zijn de voorspellingen al wat beter, maar om moedernatuur een handje te helpen om een mooie gebronzde huid te krijgen heb ik een leuke win actie voor jullie.

0

4

Laatst kon je mijn eerste beauty review zien over de Dr. Hauschka Bronzing Powder. Ik vond het zeer leuk om jullie reacties te lezen over dit niet zo gebruikelijk onderwerp op DZWS. Ik ben ook in de gelegenheid om een Bronzing Powder weg te geven aan een van jullie.

 

Wil je kans maken op de Dr. Hauschka Bronzing Powder?
Volg dan deze drie stappen:

1. Volg datzitwelsnor.net op Bloglovin.
2. Like de Facebook pagina van Dr. Hauschka
3. Laat een comment achter dat je meedoet.

De win actie is geldig voor Nederland en België. De win actie eindigt op zondag 7 september 2014 om 00:00. De winnaar wordt hierna zo snel mogelijk gemaild, dus zorg dat je een geldig e-mailadres bij je comments achterlaat (in het daarvoor bestemde hokje).

Liefs, Renate

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Dhini 03/09/2014 at 12:05

  Ik doe mee

 • Reply Dat Zit Wel Snor » Opgesnord | Flamingo Fever 03/09/2014 at 06:31

  […] Bronzing Powder van Dr. Hauschka en behoud net zoals de flamingo’s  je zomerse kleurtje.  Klik hier om de win actie te bekijken en deel te […]

 • Reply A nne 31/08/2014 at 20:18

  Welcome home 😉 ik doe mee 😀 lijkt me fijn 😉

 • Reply Ines 31/08/2014 at 16:40

  Ik doe sowieso mee want wow die ziet er geweldig uit! Fijn dat je terug bent! Hopelijk was het een leuke vakantie 🙂

 • Reply Zoe 31/08/2014 at 15:23

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse

 • Reply Anja vd Heijdt 31/08/2014 at 14:24

  Owww, wat een geweldige actie! Sowieso ben ik al fan van dr Hauschka, hun huidverzorgingsproducten zijn geweldig. Ik zou ook graag deze bronzing powder uit proberen, al was het alleen al vanwege de prachtig vormgegeven verpakking. 😉 Ik heb je blog pas net ontdekt en heb al vele maanden teruggescrolled vanwege alle geweldige ideeën en inspiratie, volg je nu ook via blogloving, altijd fijn om op de hoogte gebracht te worden….

 • Reply Marion 31/08/2014 at 11:40

  Ondanks dat ik nooit bronzer gebruik wil ik toch graag meedoen. Ik heb nu een paar keer gezien hoe mooi het staat en ik denk dat het toch ga uitproberen. Kan nog net nu we nog een zomers kleurtje hebben! Ik heb de fb-pagina geliked en ik volgde je al via Bloglovin!

 • Reply Lisa 31/08/2014 at 11:14

  Mooie winactie! Ik doe niet mee, aangezien ik het product toch waarschijnlijk niet gebruik. Wel heel tof hoor. Good luck voor de rest 🙂

 • Reply nenacecilia 31/08/2014 at 09:50

  Via BL volg ik je al lang! Heb de facebookpagina ook geliked 🙂
  Leuk dat je een fijne vakantie had!

 • Reply Lauriëtte 31/08/2014 at 09:04

  Leuk! Welkom thuis! Ik doe graag mee! Volg je natuurlijk al op Bloglovin en heb de Facebookpagina ook geliked!

 • Leave a Reply