DIY & Creatie, Inspiratie

Opgesnord| DIY Pakketten van Imakin

Ik heb weer een leuke webshop opgesnord genaamd Imakin. Deze webshop richt zich geheel op DIY en het verkopen van DIY-pakketten. Mijn hart maakte een klein sprongetje toen ik dit zag, want naar mijn kennen zijn en niet veel webshops of winkels die zich op dit gebied richten.

De webshop Imakin is opgericht door de 29 jarige Jinske Verpalen. Ze kreeg het idee om DIY-pakketten te verkopen toen ze op een creatieve beurs/markt liep en een vriendin die mee was zei: ‘Ik wil graag iets creatiefs maken, maar ik weet niet zo goed wat en hoe.” Zo ontstond het idee om alles in één DIY-pakket verkopen.

Zoals ik al zei verkoopt Imakin DIY-pakketten. Dit is een bouwpakket met alle benodigdheden er in om een DIY-project te maken. In het pakket zit al het materiaal, gereedschap en een eenvoudige stappenplan. Ideaal voor als jet materiaal niet kan vinden, goede instructies nodig hebt, of gewoon een beetje lui bent om zelf iets te verzinnen. Leuk om te weten is dat Jinske alle pakketten zelf bedenkt en ontwerpt. Daarnaast zijn de instructie kaarten met de handgeschreven.

Ik heb mijn meest favoriete pakketten op een rijtje gezet.

 

DIY-pakket Geoplanter

geohanger geohanger1

Dit soort ophangsysteem voor potjes zie ik nu overal op internet en magazines voorbij komen. Ik moet toegeven, ik vind het er super leuk uit zien. Ik val vooral voor de geometrische vormen in combinatie met de neonkleuren. Naast neon-roze is er de mogelijkheid om uit een andere kleur te kiezen, zoals neon-geel, wit of zwart.  De neon-roze is toch echt mijn favoriet. Misschien beland deze nog in mijn winkelmandje.

DIY-Pakket Geoplanter kost €12,50 en is hier verkrijgbaar

 

DIY-Pakket Kussenhoes Stempelen

 

kussen kussen2

Deze DIY komt me bekent voor. De techniek is het zelfde als mijn DIY-Kusjes blouse alleen de uitwerking is anders. Zo zie je  dat je veel verschillende kanten mee op kan gaan. In het pakket zit een wit kussen van 40×40 cm, textielverf met een kwastje, twee gummetjes met een mesje (hier ga je de stempel van maken) en natuurlijk een instructie boekje.  Hierbij is het ook mogelijk om je eigen kleur verf te kiezen.

DIY-pakket Kussenhoes stempelen kost €20,0 en is hier verkrijgbaar.

 

DIY-Pakket Canvas Tas

tas2tas
De canvas tas maakt weer een comebac en dan kan een DIY natuurlijk niet ontbreken. Dit ontwerp vind ik dan ook heel leuk en vooral de tekst erop. Naar mijn mening is geld gebrek waarom DIY bestaat (naast dat het super leuk is om zelf iets te creëren!). In dit DIY-pakket ontvang je een canvas tas, zwarte textiel stift, Letter stencil en een stappenplan.

DIY-Pakket Canvas Tas kost €15,- en is hier verkrijgbaar.

 

DIY-Pakket Lamp Glazen Pot

lamp lamp2

De glazenpotjes lampen is ook iets wat ik de laatste tijd veel zie. Voor deze DIY ben ik ook wel te paaien. De glazen potjes met lichtjes zien er heel sfeervol uit.  In dit DIY-project zie ik nu grote voordelen van een DIY-pakket kopen. Ik snap waarom het te veel gedoe kan zijn om een potje te vinden die precies op de fitting van de lamp past. In dit pakket krijg je daarom een goude fitting met 2 meter snoer, glazen pot, spijkers en een stappenplan boekje. Voor dit project is ook een hamer nodig en deze kan je eventueel ook bij het pakket bij bestellen.

DIY-Pakket Lamp Glazen Pot kost €35,- en is hier verkrijgbaar.

Kijk voor meer DIY Pakketten op www.imakin-store.com.

Als ik zo naar alle projecten kijk, valt mij op dat Imakin goed inspeelt op de huidige trend. Het oogt allemaal zeer aantrekkelijk. Misschien wel zo zeer aantrekkelijk dat ik het een keer ga uitproberen.  Ik ben heel benieuwd hoe zo’n pakket in het echt er uit zal zien.  Graag zou ik zelf de Geoplanter uit willen proberen. Conclusie, Ik vind het een super idee om een DIY-pakket te kunnen kopen. Daarnaast zijn de prijzen prima betaalbaar.
Wat vind jij het leukste DIY-pakket?

Liefs, Renate

 

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/3688770/?claim=47jfjhm83f5″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Dat Zit Wel Snor » Review | DIY Geoplanter 28/06/2014 at 01:45

  […] week Schreef ik over de webshop Imakin en de DIY-pakketen die ze verkopen (klik hier voor het artikel). Ik was zo nieuwsgierig dat ik zelf een pakket heb besteld. Ik koos voor de […]

 • Reply Dat Zit Wel Snor » Korting bij Imakin 17/06/2014 at 06:31

  […] geleden schreef ik over de webshop Imakin en de leuke DIY-pakketten die daar worden verkocht (lees hier het artikel). Als bedankje voor al het enthousiaste van jullie geeft Jenske van Imakin 15% korting […]

 • Reply Jinske (imakin) 16/06/2014 at 21:24

  Wat een leuk blog! Dankjewel Renate! En wat een enthousiaste reactie van de lezeressen! Super! Als bedankje krijgen jullie 15% korting in de imakin webshop (www.imakin-store.com) met code imakinzitwelsnor (geldig t/m 31 juli)!

  Liefs Jinske
  imakin

 • Reply Lisa 16/06/2014 at 21:21

  Wat een leuk concept. Ik vind vooral het eerste pakket erg leuk.

 • Reply Liese 15/06/2014 at 08:19

  Wat een originele webshop!
  Lijkt me wel leuk om cadeau te geven aan iemand, zeker die canvas tas ^^

 • Reply Bertine 14/06/2014 at 20:30

  die canvastas is leuk!!

 • Reply Femke 14/06/2014 at 18:25

  Wat briljant dit :O Handig!

 • Reply Shanti 14/06/2014 at 15:23

  Wat leuk! Die plant lijkt me het leukste!

 • Reply Lauriëtte 14/06/2014 at 11:49

  Wat gaaf! Vooral die breipakketjes ook! Deze webshop staat nu bij mijn bookmarks en ik ga er zeker eens wat bestellen!

 • Reply meike 14/06/2014 at 11:32

  Hahaa, wat cool en slim om hier een webshop voor te openen! Ik vind het lampje en de plant erg leuk!
  Ik ga snel kijken wat ze nog meer heeft 🙂

 • Reply Nenacecilia 14/06/2014 at 09:26

  Vooral dat kussen is super! 🙂

 • Reply Maris Maria Renne 14/06/2014 at 09:19

  haha, die Birkin Bag ^_^ Die wil ik!

 • Leave a Reply