Inspiratie

Opgesnord | Zomer Snacks

Ik heb helemaal de zomer in me bol met het lekkere warme weer van de afgelopen dagen. Bij de zomer hoort voor mij ook lekker eten. Ik bedoel vooral lekker snacken. Ik hou heel erg veel van zoet eten en daar vind ik de zomer perfect voor. Met het warme weer zoek ik verkoeling bij een lekker ijsje of milkshake. Voor zoet eten hoef ik niet altijd naar de ijskast te graaien. Fruit is ook een lekkere zoete stiller. Dat scheelt ook weer in de pondjes. Om mezelf en jullie nog lekkerder te maken heb ik een paar afbeeldingen gezocht van mijn favoriete zomerse snacks.

Untitled-1

BRON

Yum Yum Yum, wat lekker. Hiervoor kan je me ’s nachts wakker maken.
Morgen laat ik een recept zien voor mijn favoriete zomer zwoele avond drankje.

Liefs, Renate

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Marion 10/06/2014 at 17:54

  Wowie! Wat een mooie kleuren allemaal! Een kleurensnoepfeestje!!!

 • Reply Manon 10/06/2014 at 16:16

  Dat ziet er allemaal heerlijk uit!

 • Reply Lauriëtte 10/06/2014 at 12:28

  Hmm dit ziek er heerlijk zomers uit!

 • Reply Ines 10/06/2014 at 11:31

  Ziet er heerlijk uit!

 • Reply meike 10/06/2014 at 07:16

  Hmmmm heerlijk! En al die kleurtjes ook, zo erg mooi!

 • Leave a Reply