7. Overig, Inspiratie

Korting bij Imakin

Een paar dagen geleden schreef ik over de webshop Imakin en de leuke DIY-pakketten die daar worden verkocht (lees hier het artikel). Als bedankje voor al het enthousiaste van jullie geeft Jenske van Imakin 15% korting op de gehele collectie. Super leuk, dat scheelt toch iets! Daar heb ik ook mooi van geprofiteerd want ik heb ook een bestelling geplaatst. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen voor de DIY-pakketten en heb de Geoplanter in mijn winkelmandje geplaatst. Natuurlijk zal ik mijn ervaring en mening over het DIY-pakket met jullie delen.

Kijk op imakin-store.com voor alle DIY-pakketten.
Met de code imakinzitwelsnor krijg je 15% korting in de webshop.
De korting geld tot en met 31 Juli.

liefs,

Renate

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Manon 17/06/2014 at 12:14

    Wat leuk!

  • Reply Eva 17/06/2014 at 10:20

    Aah wat leuk! Ga snel even een kijkje nemen 😀

  • Reply Lauriëtte 17/06/2014 at 08:38

    Leuk! Misschien ga ik wel een breipakketje bestellen! 😀

  • Leave a Reply