Inspiratie

Opgesnord | Bloempotjes

Het grote voordeel aan op jezelf is dat je alles mag aankleden geheel naar smaak. Ik kan echt genieten om alles mooi te maken, zoals je hebt kunnen zien in het artikel ‘Mijn Lievelings plekjes, Thuis’. Sinds ik op mezelf woon ben ik ook meer bezig geweest met tuinieren. Nouja, tuinieren is een groot woord voor ons kleine balkonnetje, maar het is een begin. Het begint pas echt te kriebelen als de temperatuur stijgt en ik de balkondeur open. Het is veel fijner om naar gekleurde bloemetjes te kijken dan naar grijs beton. De afgelopen week was zo een week dat het buiten lekker warm was en ik de deuren en ramen open gooide. Tijd om de handen in de aarde te steken. Maar voordat ik begin heb ik eerst naar een paar leuke alternatieve bloempotjes gezocht.

Untitled-1
BRON

Ik kan nog niet zeggen dat ik hele groene vingers heb. Het is in ieder geval beter dan vroeger. Toen vergat ik wel eens om ze water te geven, waardoor de plantjes omkwamen van de dorst. Heb jij groene vingers of herken je het zelfde scenario van de verdroogde plantjes?

Liefs, Renate

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Claudia 08/05/2014 at 19:49

  Wat een schattige bloempotjes zeg!

 • Reply Dat Zit Wel Snor » DIY | Planter Lantern 03/05/2014 at 06:44

  […] je van de week kon lezen ben ik aan het tuinieren geslagen, het geeft zo een lekker lente gevoel. Ik heb al twee […]

 • Reply Manon 28/04/2014 at 13:47

  Wat een super leuke inspiratie!!

 • Reply nenacecilia 28/04/2014 at 11:15

  De potten die gedipt zijn, zijn erg leuk!

 • Reply Tisha 28/04/2014 at 08:43

  Haha, ik moest heel erg lachen. Het eerste wat ik dacht toen ik al die leuke bloempotjes zag was: Wow, wat schattig maar ik heb absoluut geen groene vingers en laat ze allemaal dood gaan. En toen zag ik dat je daar op het laatst ook naar vroeg. Ook heb ik er gewoon geen ruimte voor op mijn kleine studentenkamertje. Als ik later heeeel rijk ben, huur ik een tuiman in mét groene vingers, dan kan ik genieten van allemaal bloemetjes 🙂

 • Leave a Reply