Fashion & Beauty, Inspiratie

Opgesnord | Edelstenen

Voor vandaag heb ik weer mooie spulletjes opgesnord. Ik ben gek op edelstenen. Het ziet er zo mooi en aantrekkelijk uit. Het is bijna onvoorstelbaar dat er zulke mooie dingen uit de natuur komt. Ik heb gister een poging gewaagd om zelf als moedernatuur te spelen en zelf een (soort van) edelsteen te maken. Op dit moment zijn de stenen aan het uitharden en ik ben onwijs benieuwd naar het resultaat. In de tussentijd heb ik voorbeelden opgezocht wat je allemaal met deze mooi diamantjes kan doen.

edelstenen

De laatste afbeelding is niet echt een edelsteen, maar ik vond het er wel mooi bij passen. Het is een kunstwerk van Ted Noten. Ik vind het persoonlijk een heel tof kunstwerk. Hij heeft nog meer werk op zijn website staan.

Liefs, Renate

BRON / BRON

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Dat Zit Wel Snor » DIY | Edelstenen maken 13/04/2014 at 06:42

  […] is om te doen of te zien. Een hele poos geleden liet ik jullie mijn inspiratie zien voor edelstenen (zie hier). Tijdens het bekijken van al die mooie plaatjes kwam ik op het idee om zelf een edelsteen soort te […]

 • Reply Anoniem 27/02/2014 at 17:59

  Hee Renate!!
  Ik ben je blog tegengekomen en ik moet eerlijk zeggen; ik ben wel een beetje jaloers hoor!!
  Ik ben een paar dagen geleden ook een blog gestart. Wil je er een kijkje nemen?
  diysforyouandme.weebly.com
  Ik zie je er graag tegemoet!
  xx

 • Reply lena 17/02/2014 at 17:58

  normaal ben ik niet zo van de edelstenen maar die paarse ketting is wel errug leuk

 • Reply Mijke 09/02/2014 at 14:02

  Hier ben ik dus echt helemaal gek op !

 • Reply Anne vdh 04/02/2014 at 16:33

  Ik hou echt van sieraden met edelstenen! Die ring en ketting met paarse stenen mag wel zo in mijn sieraden la terechtkomen! 😉

 • Reply Marloes 01/02/2014 at 22:44

  Oe die broek en de ring! Hebbon!

 • Reply Rowan - Rebels maar Romantisch 27/01/2014 at 10:11

  Oeh, dat kubusringetje met steentjes is mooi! Ik vind het idee van de steentjes op broekspijpen ook erg gaaf. 🙂 xx Rowan

 • Reply Manon 24/01/2014 at 10:05

  Supermooi zeg. Leuk om stenen te gebruiken als kast knoppen!

 • Reply Isabel 24/01/2014 at 06:34

  Wauw die tas! Die is echt heel gaaf. Ben eigenlijk wel benieuwd naar de betekenis. Zo’n panty met edelstenen vind ik ook heel gaaf!

 • Leave a Reply