Fashion & Beauty, Inspiratie

Opgesnord | Oud & Nieuw inspiratie

Vandaag is de dag na kerst. De gezellige kerstdagen waar veel mensen naar uit hebben gekeken zijn alweer voorbij. Ongelofelijk hoe snel de feestdagen voorbij gaan. Ik hoop dat iedereen er van genoten heeft.

Nu kerst voorbij is, kijk ik uit naar Oud & Nieuw.  We kunnen bijna zeggen dat het 2014 is. Ik vier de laatste jaren Oud & Nieuw thuis in een lekkere warme oude trui. Niet helemaal fashionable maar wel vuurwerk proof. Ik vind het altijd zonde als mijn mooie kleren naar het vuurwerk gaan stinken. Niet in alle landen mag vuurwerk worden afgestoken of het is niet gebruikelijk om het zelf te doen. Hier wordt op een andere manier Oud & Nieuw gevierd. Op de feestjes zie je veel glitters, confetti en de prachtigste jurken. Dat is wel andere koek dan thuis zitten met een oude warme trui. Toch vind ik de feesten er altijd erg leuk en inspirerend uitzien. Daarom heb ik een aantal leuke plaatjes opgezocht voor gezellige aankleding van Oud & Nieuw feesten.

afbeedingenBRON 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sas 27/12/2013 at 17:37

  haha leuk om te zien!

 • Reply Farah 27/12/2013 at 15:36

  Die ballonnen zijn super leuk!

 • Reply Josephine 27/12/2013 at 09:54

  Natuurlijk moest er een snor bij! Leuk allemaal.

  • Reply Renate 27/12/2013 at 10:50

   haha ja, er moest een snor bij.

 • Reply Marloes 27/12/2013 at 09:51

  Die ballonnen zien er tof uit!

 • Leave a Reply