7. Overig

Nieuwe Layout

allo lieve snorren lezers.
Het was weer even stil op de blog. Dat betekend niet dat ik stil heb gezeten. Ik ben de afgelopen dagen druk bezig geweest met school. Maar dat is niet het enige. Zoals je kan zien heeft Dat Zit Wel Snor een nieuwe layout. YEAH!
Dit is niet het enige nieuwe. Voortaan komen er vaker nieuwe berichten online.
Meer DIY = Meer FUN
Ik was al een tijdje mijn oude layout zat. Ik vond het jammer dat je niet alle DIY projecten bij elkaar kon zien. Ik heb me laten inspireren door pinterest en tumblr. Deze websites zijn grote brei aan inspiratie. Iets wat ik ook aan jullie wil geven. Ik ben geen top webdesiger (dit is dus gewoon een wordpress theme wat ik naar mijn eigen hand heb gezet). Hier en daar kunnen dus wat foutjes voor komen. Wanneer je dit tegen komt, laat gerust een berichtje achter in de comments of neem contact met me op via de mail. Hier help je mij en de website ontzettend mee.

NIEUW:
wat voor nieuws kan je allemaal verwachten op Dat Zit Wel Snor:

Maandag:
Persoonlijke update: Dit kan in de vorm zijn van een tag, instagram week foto’s en wat voor leuks ik nog meer kan verzinnen. Zo leren jullie mij een beetje kennen en kan je een kijkje nemen achter de schermen.

instagram

Dinsdag:

Quote van de dag: Dit idee kreeg ik door een vriendinnetje (Hanneke) van mij. Hanneke houdt heel erg van tekst en quots. Ze raakt hier erg door geïnspireerd. Ik ga dus opzoek naar leuke quotes om haar en ik Ik hoop jullie ook te inspireren.

1
Woensdag:
1 2 3 DIY: Ik laat elk weekend al een DIY zien. Maar niet elke DIY hoeft zo uitgebreid te zijn. Het kan ook heel simpel in 3 stappen. Op woensdag laat ik zien hoe je zo snelle en toch hele leuke DIY kan maken.

P1060650

Vrijdag:
Opgesnord: Het opgesnorde artikel bestond al en komt nu ook weer terug. Ik snuffel het internet af naar dingen die mij inspireren. Dit kunnen onderwerpen zijn van kunst tot mode en design. 20110201015213_yee_sookyung_bigger_vase

Weekend:
Als klapper van de week, de DIY projecten die jullie al van mij gewent zijn. Ik blijf lekker knutselen en frutselen. Er is één grote maar, elke maand komt in plaats van een foto tutorial een video tutorial. Video? ja video. Zelf zit ik ook youtube af te struinen op leuke video’s. Ik denk ik doe een gok en ik ga het zelf ook eens proberen. Ik ben geen ster in editten (ik heb nog niet een een editting programma haha), maar ik ga het proberen omdat het me heel leuk lijkt.

P10606650

 

 

Ik heb er heel veel zin in en ik hoop jullie ook 😀 Wil je op de hoogte blijven of ik al deze beloftes waar maak? Volg mij via BlogLovin’
Liefs, Renate

P.s wat vinden jullie van de nieuwe layout, Yah of Nah?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Bouchra 09/12/2013 at 11:57

  Mooie layout, ziet er goed uit!

 • Reply Josephine 09/12/2013 at 11:32

  YAY ik vind het leuk!

 • Reply Deb 08/12/2013 at 21:10

  Gefeliciteerd met je nieuwe lay-out! Ik weet hoeveel tijd en denk werk er altijd weer in gaat zitten. De categorieën en favorieten zijn handig! Knap dat je er een hele planning op na houdt.. ik hou dat meestal nog geen week vol 😉 Ik vind het in ieder geval een leuk vooruitzicht dat we je meer gaan lezen.

 • Reply robin 08/12/2013 at 14:50

  ik vind je layout uniek en heel mooi!

 • Reply Dorien 08/12/2013 at 14:02

  Superleuke layout en je plannen klinken alvast superleuk 🙂

 • Reply Mirthe 08/12/2013 at 00:35

  Leuk, ik ben heel benieuwd!

 • Reply Anne 07/12/2013 at 23:44

  hele mooie lay out, good job 🙂

 • Reply Manon 07/12/2013 at 21:34

  Leuke layout

 • Reply Fashiable | Nanne 07/12/2013 at 20:44

  Echt een super leuke lay-out, creatief bezig geweest zo te zien 🙂

 • Reply Curly Creative 07/12/2013 at 20:30

  Gaaf, ik blijf je gewoon lekker volgen!

  fijn weekend <3

 • Reply I live on coffee 07/12/2013 at 20:13

  Ziet er super tof uit!

  Alleen wel een puntje van kritiek:
  Ik had mijn website hierboven ingevuld maar je mag je eerste comment niet met website plaatsen, ik had hem dus weggehaald en wilde alsnog m’n comment posten: moest ik een x aantal minuten wachten omdat je niet te snel achter elkaar comments mag posten! Ik denk dat je hiermee veel comments verliest..

  • Reply Renate 07/12/2013 at 20:34

   Dankjewel voor de Tip.
   Ik had er inderdaad een tijdje problemen mee. Ik hoop en denk dat het nu opgelost is.

 • Reply Isabel Cristina 07/12/2013 at 20:04

  Leuke Layout! Ben erg benieuwd naar je DIY’s!

 • Reply Sas 07/12/2013 at 19:55

  Leuk je nieuwe layout, veel (blog)plezier ermee..

 • Reply Bertine 07/12/2013 at 19:14

  joepie!! nog meer diy ideeen:) ik vind je lay-out mooi!

 • Leave a Reply