Inspiratie

Opgesnord | Free Your Mind Magazine

opgesnord
Naast de wekelijkse DIY die ik doe, komt er een nieuwe categorie bij. De categorie ‘Opgesnord’. In deze categorie zal ik je laten zien wat mij inspireert. Dit kan een mooie foto zijn, maar ook een nieuwe trend. De opgesnorde dingetjes kunnen weer leiden tot een leuke DIY. Heb je zelf iets inspirerends gezien of iets wat je graag na wilt maken? Stuur mij een mail en jouw inspiratie verschijnt misschien wel in een DIY.
De berichten van Opgesnord zullen doordeweeks,
maar niet elke week verschijnen.
Lees verder voor het allereerste opgesnorde artikel:

Free Your Mind Magazine:
De eerste opgesnorde inspiratie is een Magazine. Binnenkort ga ik op vakantie en dan neem ik een grote stapel tijdschriften mee. Leuke tijdsbesteding voor onderweg of op het strand. Het probleem waar ik ieder jaar tegen aanloop is de keuze van de tijdschriften. Ik vind het heel leuk om mode tijdschriften te lezen zoals de Glamour, Marie Claire en de Elle, maar de inhoud lijkt allemaal heel erg op elkaar. Nu is er een tijdschrift dat voor mijn gevoel net wat anders is. Het is het Free Your Mind Magazine. Een tijdschrift gemaakt door jongeren voor jongeren en gratis verkrijgbaar. inhoud

Qua onderwerpen is er van alles te vinden. Tips over de leukste festivals, zomer activiteiten, opkomend talent,  outfit foto’s, leuke blogs en ook Do it Your Self’s.

inhoud3

inhoud2Ik vind het een heel leuk vormgegeven tijdschrift. Als je nog een leuk tijdschrift zoekt om te lezen terwijl je ligt te bakken in de zon, neem een Free Your Mind Magazine mee. Ze zijn GRATIS en in en rond Haarlem en Alkmaar verkrijgbaar. Woon je net als ik niet daar in de buurt dan kan je Free Your Mind Bestellen via info@freeyourmindmagazine.nl. Dan betaal je alleen verzendkosten, deze liggen rond de drie euro.

Wat voor tijdschriften neem jij mee op vakantie? Zou je het leuk lijken om Free Your Mind te lezen?

Liefs, Renate

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Bonjour Chérie 12/08/2013 at 23:57

  Leuk! ken het tijdschrift niet maar klinkt goed! 😀

 • Reply Deb 31/07/2013 at 14:03

  Leuke nieuwe rubriek. Ik ben heel benieuwd wat we hier zullen aantreffen de aankomende tijd. Als me iets te binnen schiet dat opgesnord material waardig genoeg is (in mijn ogen 😉 ) dan snor ik het naar je op 😉
  Het magazine kende ik nog niet, leuk en gratis nog wel. Goede tip!

 • Reply Elisa 31/07/2013 at 11:50

  Wat grappig, mijn nicht staat in dat tijdschrift :p

 • Leave a Reply